Oyna, Eğlen, Matematik Öğren adlı E-Twinning Projemiz

Anasınıfı Öğretmenimiz Nesrin ÖZBAY'ın kuruculuğunu üstlendiği "Oyna, Eğlen, Matematik Öğren ( Play, Have Fun, Learn Maths)" adlı uluslararası e-twinning projesi ulusal ve uluslararası ( Fransa, Polonya, Romanya, Sırbistan , Yunanistan ve İspanya ) katılım ile 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı itibari ile uygulanmaya başlanmıştır.

05.10.2020 296

Okul öncesi dönem birçok matematik kavramının kazanıldığı önemli bir dönemdir. Matematik önyargısı gelişmemesi, matematiği sevmesi,  matematiğe karşı heyecan duyması ve olumlu tutum geliştirmesi beklenmektedir. Çocuklar tarafından başarısızlık duygusu yaşamadan öğrenilen bu temel kavramlar okulöncesi yıllardaki matematik yaşantısı ile bağlantılıdır. Tüm yaşamları boyunca başarılı bireyler olmaları beklenmektedir.

05-10-2020